DJ TIL DIT BRYLLUP

Lej en DJ til Bryllup hos Sweet Voice!

Mangler du en DJ til Bryllup i Ringsted – Så book her!

Sagde du ‘ja’? Og er I ved at planlægge jeres drømmebryllup? Et brag af en fest, hvor I fejrer kærligheden, hinanden og et langt liv, hvor I skal følges ad. Hos Sweet Voice får du en Dj til dit bryllup, som lytter til jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at levere romantiske toner under middagen, eller et brag af en fest til dansegulvet. Med Sweet Voice som DJ bliver det IKKE kedeligt og vi leverer musik, hvor også dine gæsters ønsker bliver indfriet i løbet af aftenen.

DJ til bryllup i Borup og omegn også til mindre forsamlinger.

Med nye Coruna-restriktioner ønsker flere et mere intimt bryllup og mindre forsamlinger. Vi tager selvfølgelig hensyn til de nye forhold og er opmærksom på både afstand og afspritning. Vi passer på vores DJs og vi passer på jer og jeres gæster. Uanset, hvor mange I bliver, eller om det er en mindre forsamling, så skaber vi præcis de rammer og den stemning I ønsker på jeres store bryllupsdag.

Musik og romantik til bryllupsfesten med en DJ til dit bryllup i Ringsted & Borup. 

Musikken til et bryllup er vigtigt og helt essentielt for den rette stemning – og hvem kan leve uden musikken? Vi kører ud på hele Sjælland, Borup, Ringsted, Roskilde og København. Bestil din bryllups DJ i dag

DJ til bryllup

Bestil en DJ til dit bryllup