DJ TIL DIT BRYLLUP

Lej en DJ til Bryllup hos Sweet Voice!

Sagde du ‘ja’? Og er I ved at planlægge jeres drømmebryllup? Et brag af en fest, hvor I fejrer kærligheden, hinanden og et langt liv, hvor I skal følges ad. Hos Sweet Voice får du en Dj til dit bryllup, som lytter til jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at levere romantiske toner under middagen, eller et brag af en fest til dansegulvet. Med Sweet Voice som DJ bliver det IKKE kedeligt og vi leverer musik, hvor også dine gæsters ønsker bliver indfriet i løbet af aftenen.

DJ til bryllup i hele Danmark også til mindre forsamlinger.

Selvom vi i Danmark, er ved at komme os godt over de tidligere Corona restriktioner, så er der stadig mange der ønsker et mere intimt bryllup. Vi tager selvfølgelig stadig hensyn til de forhold der måtte være og er stadig opmærksomme på både afstand og afspritning. Vi passer på vores DJs og vi passer på jer og jeres gæster. Uanset, hvor mange I bliver, eller om det er en mindre forsamling, så skaber vi præcis de rammer og den stemning I ønsker på jeres store bryllupsdag.

Musik og romantik til bryllupsfesten

Musikken til et bryllup er vigtigt og helt essentielt for den rette stemning – og hvem kan leve uden musikken? Vi kører ud i hele Damark. Bestil din bryllups DJ i dag

DJ til bryllup

Bestil en DJ til dit bryllup