DJ TIL DIN JULEFROKOST

Leder du efter en DJ til julefrokost?

 Lej en DJ til julefrokosten i Ringsted

Hos Sweet Voice får du en Dj til din julefrokost, som lytter til jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at levere musik både under og efter frokosten eller middagen. Få et brag af en julefrokost og musik til dansegulvet.
Med Sweet Voice som DJ bliver det IKKE kedeligt og vi leverer musik, hvor også dine gæsters ønsker bliver indfriet i løbet af aftenen. Vi spiller juleklassikere og andre hits og temaer, alt efter jeres ønsker og behov.

DJ til julefrokost i Borup og omegn, også til mindre forsamlinger

Vi tager selvfølgelig hensyn til de nye corona-restriktioner. Vi passer på hinanden, på dig og dine gæster. Mange er ved at planlægge julefrokoster med mindre forsamlinger, men husk musikken og overrask dine gæster med gode gamle juleklassikere. Uanset, hvor mange I bliver, eller om det er en mindre forsamling, så skaber vi præcis de rammer og den stemning i ønsker til jeres julefrokost arrangement.

Bestil en DJ til din julefrokost i Ringsted!

Musikken til et julefrokosten er vigtigt og helt essentielt for den rette stemning – og hvem kan leve uden musikken? Vi kører ud på hele Sjælland, Borup, Ringsted, Roskilde og København.
Bestil din julefrokost DJ i dag

Bestil en Dj til din julefrokost