DJ TIL PRIVATFESTEN

Sweet Voice leverer DJ til privatfesten!
Om du skal bruge en DJ til din fødselsdag, studentergilde, bryllup
eller en helt anden form for særlig lejlighed, kan du hos os leje en DJ.

Leder du efter en DJ til privatfesten?

Vi har i mange år stået for at levere musikken til privatfesten; under middagen, efter middagen, lige når du vil have det! Ved at vælge vores services og ydelser får I et brag af en fest på dansegulvet.
Med Sweet Voice som DJ til privatfesten bliver det IKKE kedeligt! Vi leverer lige den musik du ønsker, fra 80’erne til det nyeste musik i dag, vores DJ har det hele. Og vi sørger for at alle dine gæsters musikønsker bliver indfriet i løbet af aftenen. På den måde, former vi aftens musik efter dine behov og ønsker.

DJ til fest, fødselsdag og særlige lejligheder

Lej en DJ til privatfesten, fødselsdagen eller en anden helt speciel lejlighed. Musikken til din fødselsdag, eller din privatfest er vigtig og er helt essentiel for den rette stemning., til din fest!
Sweet Voice kører ud til Borup, Ringsted, Roskilde, København – hele Sjælland leverer vi DJ til privatfesten! Bestil din DJ til festen i dag.

Sweet Voice Dj til privatfesten
Lad Sweet Voice stå for din privatfest

Få fed musik, med en DJ til privatfesten i hel Danmark – også til mindre forsamlinger

Her hos Sweet Voice, betyder det ikke noget om I er en stor eller en lille forsamling. Ved at vælge os som DJ til privatfesten, får vi gang i festen, lige meget hvor få eller mange I er. Vi har mange års erfaring med at skabe en fest for vores kunder, ligegyldig hvor stor begivenheden og forsamlingen er. Vi laver rammerne og er dermed med til at skabe en god aften, og en god stemning!

 

Lad os stå for musikken til din fest

Sweet Voice er din DJ til alle dine fester! Står du og mangler en:

Vi klarer alle former for fester.

Har du spørgsmål til os kan du skrive til os her eller på
(+45) 40 11 74 77 eller sweet-voice@mail.tele.dk

Mobildiskotek med DJ

Bestil en DJ til privatfesten