Historien om Sweet Voice

Discotek Sweet Voice – startede i 70’erne, og er siden avanceret kraftigt til hvad vi kan tilbyde i dag.

Discotek Sweet Voice er i dag et af de top professionelle discoteker der er at vælge imellem når man ønsker musik til enhver lejlighed.

Vi spiller til alt. Vi kan nævne: Privatfester, firmafester, halfester, fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, receptioner, jubilæer, skoler, gymnasier, ungdomsklubber, bodegaer, samt 60´er, 70´er, 80´er, 90´er aftener.

Sweet Voice består i dag af 12 mobile diskoteker som altid “ruller ud” – i hele landet, med dygtige og erfarne discjockeys.

I mere end 40 år, har vi leveret fest, farver og gode oplevelser til vores kunder. Igennem årene har vi selvfølgelig opnået rigtig stor erfaring, med et musikudvalg der kan dække alle genrer, som underholdning for alle aldersgrupper.

Det er kun fantasien der sætter grænser

Vi spiller til alt. Specielle arrangementer såsom kombinerede orkester/komiker/diskoteksaftener – eller hvad man burde ønske sig til sin fest kan arrangeres. Ring eller mail om dit/jeres ønske – alt kan lade sig gøre

Vi har professionelt anlæg til både mindre lokaler og PA anlæg der kan spille store haller op. Uanset størrelsen på lokalet, er arrangementet altid tilpasset med en lydkvalitet der er helt i top.

  • Musik til enhver lejlighed
  • 12 mobile diskoteker
  • Mere end 40 års erfaring
  • Musikudvalg til alle aldersgrupper
  • Professionelt udstyr

Tag et kig i vores galleri, hvor du blandt andet finder billeder fra arrangementer og fester, som vi har været en del af. 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til vores service. Står du og skal afholde et arrangement eller fest, så står vi klar med udstyret, erfaringen og et højt humør så vi sammen skaber en uforglemmelig fest.