DJ TIL KONFIRMATIONEN

Leder du efter en DJ til din konfirmation?

Hos Sweet Voice får du en Dj til din konfirmation, som lytter til jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at levere musik både under og efter middagen. Få et brag af en fest til dansegulvet, når vores DJ giver den gas bag ved pulten, eller synger gode klassikere ved mikrofonen.

En DJ som bringer musikken til festen

Med Sweet Voice som DJ bliver det IKKE kedeligt og vi leverer musik, hvor også dine gæsters ønsker bliver indfriet i løbet af aftenen. Vi har leveret Dj’s til konfirmation i hele Danmark i gennem mange år og holder os op på dupperne med de nyeste musiktrends. Skal din fest virkelig ud over stepperne, er det helt sikkert vores dj du skal have fat i. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud på en DJ!

Dj til konfirmation: Jylland, Fyn eller Sjælland?

Uanset, hvor mange I bliver, eller om det er en mindre forsamling, så skaber vi præcis de rammer og den stemning i ønsker på den store konfirmationsdag. Hos Sweet Voice handler det om at skabe den rette stemning til festen, og er man en lille forsamling sm gerne vil feste igennem skal vores Dj nok levere musikken der får jeg op og flyve. Musikken til konfirmationen er vigtigt og helt essentielt for den rette stemning – og hvem kan leve uden musikken? Vi kører ud i hele Danmark! Bestil din DJ til konfirmation i dag!

 

Bestil en DJ til konfirmationen