DJ TIL KONFIRMATIONEN

Leder du efter en DJ til din konfirmation?

Få musik til konfirmation nær Ringsted og på Sjælland 

Hos Sweet Voice får du en Dj til din konfirmation, som lytter til jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at levere musik både under og efter middagen. Få et brag af en fest til dansegulvet, når vores DJ giver den gas bag ved pulten, eller synger gode klassikere ved mikrofonen.
Med Sweet Voice som DJ bliver det IKKE kedeligt og vi leverer musik, hvor også dine gæsters ønsker bliver indfriet i løbet af aftenen. Vi har leveret Dj’s til konfirmation i Ringsted og på hele Sjælland i gennem mange år og holder os op på dupperne med de nyeste musiktrends. Skal din fest i Ringsted eller omegn virkelig ud over stepperne, er det helt sikkert vores dj du skal have fat i.

Dj til mindre forsamlinger i Ringsted og omegn

Uanset, hvor mange I bliver, eller om det er en mindre forsamling, så skaber vi præcis de rammer og den stemning i ønsker på den store konfirmationsdag. Hos Sweet Voice handler det om at skabe den rette stemning til festen, og er man en lille forsamling sm gerne vil feste igennem skal vores Dj nok levere musikken der får jeg op og flyve.
Musikken til konfirmationen er vigtigt og helt essentielt for den rette stemning – og hvem kan leve uden musikken?

En DJ som bringer musikken til festen

Vi kører ud på hele Sjælland, Borup, Ringsted, Roskilde og København.

 

Bestil en DJ til konfirmationen